fbpx

 dhmioy fwteinh jobfestival

 

Η Φωτεινή Δημίου σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες, στο Universität Passau της Γερμανίας, το οποίο επί σειρά ετών, διακρίνεται ως «Πανεπιστήμιο Elite». Εκεί, μετά τις βασικές σπουδές της, εξειδικεύτηκε στην Οργάνωση και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και στο Marketing.

Το 2009, έλαβε το δεύτερο μεταπτυχιακό της τίτλο ΜΒΑ, από το «Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων & Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας», του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Αρχές του 2000, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Γερμανικού start up, Seals GmbH, στη Φρανκφούρτη και Διευθύντρια Marketing & Communication στην ίδια εταιρεία. 

Έχει αναλάβει ως Marketing Manager, στο Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, την εισαγωγή της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Έχει διατελέσει σύμβουλος της διοίκησης της Deutsche Telekom στη Βόννη της Γερμανίας καθώς επίσης σύμβουλος της διοίκησης σε πολλές πολυεθνικές εταιρείες στην Αθήνα, τόσο σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης, όσο και σε θέματα έρευνας αγοράς, marketing και επικοινωνίας. 

Εκτός από το Management και το Marketing, η άλλη μεγάλη της αγάπη, είναι η Ψυχολογία. Από παιδί διάβαζε βιβλία Ψυχολογίας και τη συγκλόνιζε ο τρόπος που λειτουργεί και αλληλεπιδρά το ανθρώπινο μυαλό με την ψυχή. Πάντα είχε έντονα το νοιάξιμο για τους ανθρώπους και της άρεσε να τους βοηθάει να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν. Τα τελευταία δέκα χρόνια, ασχολήθηκε συστηματικά και έχει δουλέψει και προσωπικά με τη Συστημική Ψυχοθεραπεία και τη Λακανική Ψυχανάλυση. Έχει παρακολουθήσει πολλά βιωματικά εργαστήρια, σεμινάρια και διαλέξεις σε θέματα αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης και δε σταμάτησε ποτέ την προσωπική της μελέτη και το διάβασμα σε αυτά τα θέματα. 

Το Life & Business Coaching το αγαπούσε και το έκανε πάντα και σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο και τα τελευταία χρόνια ήρθε ως μια φυσική εξέλιξη της καριέρας της. Αποφάσισε να συνδυάσει τις γνώσεις, την εμπειρία της και την αγάπη της για αυτό, να εκπαιδευθεί στις τεχνικές του και να το κάνει επάγγελμα. Η προσπάθειά της να το εξελίξει δε σταματά, για αυτό παίρνει μέρος σε προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης, εξ αποστάσεως, σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Βασιζόμενη στην προσωπική της εμπειρία, πιστεύει ότι η αυτογνωσία, η ενσυνειδητότητα και η αλλαγή νοοτροπίας μπορεί να μας βοηθήσει να βγούμε από το λήθαργο, να δούμε τα δώρα της ζωής μας, να ανακαλύψουμε τις ικανότητές μας, να μεγιστοποιήσουμε τις δυνατότητες μας και να κάνουμε σωστές και συνειδητές επιλογές. Το coaching βοηθάει στο να θέσουμε στόχους, να μην παρεκκλίνουμε από αυτούς, να υπηρετούμε πιστά το όραμά μας, ώστε να ζήσουμε μία ζωή βασισμένη στις δικές μας ανάγκες και συνειδητές επιλογές και στα πραγματικά μας θέλω. Να ζήσουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε και μας αξίζει.

 

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Athens #JobFestival 2017

Η Δράση
Ο Σκοπός
Ο Στόχος
Γιατί να συμμετάσχω
Σε ποιούς απευθύνεται
Περιεχόμενο
Διοργανωτής
Πρόγραμμα
Workshop αναζήτησης εργασίας
Workshop ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων
Προσωπικό Coaching
LinkedIn
Online Gamification
Dress Code
Toi&Moi
Oxford Company
Business Photoshooting
Πακέτα Συμμετοχής για Εταιρίες
Γιατί να γίνω Χορηγός
Προτάσεις Χορηγίας
Υποστηρικτής
Χορηγός
Μεγάλος Χορηγός
Αποκλειστικός Χορηγός
Χορηγοί
Αιγίδες
Χορηγοί Επικοινωνίας
Φόρμα Συμμετοχής Επισκέπτη
Φόρμα Συμμετοχής στις Συνεντεύξεις
Λίστα Εταιριών
Εταιρική Συμμετοχή
Εισηγητές workshop
Εισηγητές αναζήτησης εργασίας
Αλεξάκη Νταϊάνα
Γιαννακοπούλου Βάσια
Ζαρωτιάδου Μαρία
Ιωσηφίδου Βάσια
Κασδαγλή Στέλλα
Λελεδάκης Παναγιώτης
Μπελεσιώτης Γιώργος
Παντούλια Κωνσταντίνα
Παπατριανταφύλλου Γιώργος
Πατσέλης Νίκος
Σωτηρίου Ναταλία
Τσουμάνης Παναγιώτης
Φούντα Δώρα
Εισηγητές ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων
Γάκη Ερμίνα
Γεωργαλά Μαρία
Γεωργαντά Χρυσάνθη
Γιαχαλή Ελίνα
Γραμματίκα Μαρία
Μπακόπουλος Νίκος
Μπέλκη Νέλλη
Νικολαΐδου Ειρήνη
Παπάζογλου Μαρία
Σταυρινάκη Εύα
Τσιαμαντά Γεωργία
Φιλιππή Ελένη
Ψωφάκη Βιολέττα
Coach
Αλεξάκη Νταϊάνα
Ανάντι Κουλούρη Νίκη
Ανδρουκάκη Ευγενία
Αποστολίδη Μαριάννα
Βασιλειάδη Σοφία
Γάκη Ερμίνα
Γαμβρέλλη Στέλλα
Γεωργακόπουλος Γιάννης
Γεωργαλά Μαρία
Γκόρη Καλλιόπη
Δημητροπούλου Πόπη
Δημίου Φωτεινή
Ζάχου Αννίτα
Κόρδη Βαλεντίνα
Κοτροκόη Έλενα
Κουκουλέτσου Καλλιόπη
Μαργέτα Μαρία
Μιχαήλ Κοσμάς
Μπαλόγλου Ίρις
Μπέλκη Νέλλη
Νικολαΐδου Ειρήνη
Πάλλα Κωνσταντία
Παντούλια Κωνσταντίνα
Παπάζογλου Μαρία
Παπατριανταφύλλου Γιώργος
Τσιρογιάννη Τόνια
Φιλιππή Ελένη
Φούντα Δώρα
Χατζηαγγελίδη Μαρία
Χριστοδούλου Ελένη
Ψωφάκη Βιολέττα
Τοποθεσία
Δελτίο Τύπου
Υλικό
Παρουσιάσεις
Φωτογραφίες