fbpx

mpelkiphoto2

Νέλλη Μπέλκη, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Εκπαιδευτικός, Μέντορας

Η Νέλλη Μπέλκη είναι σύμβουλος σταδιοδρομίας (MSc), μέντορας και εκπαιδευτής με πολυετή πείρα. Έχει λάβει μεταπτυχιακές σπουδές στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό από το τμήμα Φ.Π.Ψ. του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει εξειδικευτεί στο ίδιο αντικείμενο από φορέα του Παν/μιο Πειραιώς όπως και στη Χρήση και Αξιολόγηση Ψυχομετρικών Εργαλείων από το Κέντρο Έρευνας και Αξιολόγησης του Παν/μιου Αθηνών. Η τελευταία της επιμόρφωση αφορούσε την Αφηγηματική Προσέγγιση στη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας μέσω σχετικού προγράμματος του Παν/μιου Αθηνών. Έχει, εξάλλου, συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων και έχει λάβει επιμορφώσεις για τη διαχείριση καριέρας μέσα από σεμινάρια επίλεκτων φορέων.

Συχνά, πραγματοποιεί ομιλίες για θέματα συμβουλευτική σταδιοδρομίας και ανάπτυξης δεξιοτήτων, αρθρογραφεί σχετικά στα social media και την εφημερίδα Stentoras, ενώ αναλαμβάνει τη σύνταξη του σωστού βιογραφικού και την προετοιμασία για τη συνέντευξη εργασίας για νέους επαγγελματίες αλλά και για όσους επιδιώκουν αλλαγή καριέρας. Τελευταία, συνεργάζεται με την εταιρεία Επαγγελματικού Προσανατολισμού Employ για τη συμπλήρωση μηχανογραφικών δελτίων υποψηφίων. Είναι, ακόμα, μέντορας στον οργανισμό Job-Pairs κι έχει βοηθήσει αποτελεσματικά νεαρά άτομα να βρουν το προσωπικό τους μονοπάτι και, καλλιεργώντας ήπιες δεξιότητες (soft skills), να ζήσουν μια ζωή με αυθεντικότητα. Τέλος, διδάσκει, για πάνω από 20 χρόνια νεαρά άτομα, παρέχοντας τους παράλληλα υποστήριξη στον επαγγελματικό προσανατολισμό τους, βοηθώντας τους να κατακτήσουν υψηλούς στόχους και εμπνέοντάς τους ώστε να επιδιώκουν τη συνεχή επαγγελματική τους ανάπτυξη. Μάλιστα, για κάποιο διάστημα ασχολήθηκε και με το coaching Χαρισματικών Παιδιών, ενώ πρόσφατα υπηρέτησε με επιτυχία και τη διαπολιτισμική εκπαίδευση.

Επίσης, είναι αντιπρόεδρος σε όμιλο Παγκόσμιου Φιλανθρωπικού Οργανισμού (IIW) με σημαντική εθελοντική προσφορά και συμμετοχή σε εθνικά και διεθνή συνέδρια με θέματα που αφορούν τα δικαιώματα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Τέλος, καταφέρνει να συνδυάζει, αρμονικά, εργασία, δια βίου εκπαίδευση, κοινωνική προσφορά και οικογένεια, διατηρώντας πολύτιμες ισορροπίες. Ιδανικό γι' αυτήν είναι, μέσα από τις συνεδρίες, να βοηθά τα άτομα να ανακαλύψουν αυτό για το οποίο είναι πλασμένοι, ώστε, κάνοντας αυτό που τους αρέσει, να μη χρειαστεί να δουλέψουν ούτε μέρα, σύμφωνα με τον Κομφούκιο.

Το αγαπημένο της σύνθημα είναι "Κάθε πρόβλημα, έχει τη λύση του" του και σας περιμένει να τη βρείτε μαζί!

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Athens #JobFestival 2019

Η Δράση
Τοποθεσία
Γιατί να συμμετάσχω
Σε ποιους απευθύνεται
Διοργανωτής
Πρόγραμμα
Workshop
Προσωπικό Coaching
CV Tips
LinkedIn Tips
Online Gamification
Dress Code
Business Photoshooting
Ψυχομετρικά Test
Εργασιακές Συμβουλές
Φόρμα Συμμετοχής
Πακέτα Συμμετοχής για Εταιρίες
Εταιρική Συμμετοχή
Γιατί να γίνω Χορηγός
Προτάσεις Χορηγίας
Υποστηρικτής
Χορηγός
Μεγάλος Χορηγός
Αποκλειστικός Χορηγός
Χορηγοί
Αιγίδες
Χορηγοί Επικοινωνίας
Λίστα Εταιριών
Εισηγητές workshop
Roselli Costantino
Αλεξάκη Νταϊάνα
Γάκη Ερμίνα
Γεωργαλά Μαρία
Δελιέζα Γιούλη
Δουκουζγιάννη Χριστίνα
Ζαρωτιάδου Μαρία
Κορβέσης Μάρκος
Κράβαρη Αφροδίτη
Λαβντάρη Ντενίσα
Μήτση Φωτεινή
Μιχελάκης Γιώργος
Μπελεσιώτης Γιώργος
Μπέλκη Νέλλη
Ντούμα Άννα
Πάλλα Κωνσταντία
Παντούλια Κωνσταντίνα
Παπάζογλου Μαρία
Παπατριανταφύλλου Γιώργος
Παπαχατζής Παναγιώτης
Πατσέλης Νίκος
Σκαναβή Εύα
Τομαρά Αγγελική
Τομαρά Αναστασία
Φιλιππή Ελένη
Φωτόπουλος Νάσος
Χατζηαγγελίδη Μαρία
Coaches
Ανδρουκάκη Ευγενία
Αρβανίτη Γαβριέλλα
Βασιλειάδη Σοφία
Βομπίρη Ιωάννα
Καλογεράκης Μανόλης
Κανάκη Μάνια
Καραγεώργη Μαρία
Ματσούκη Όλγα
Μπλάνη Έφη
Πάλλα Κωνσταντία
Παπάζογλου Μαρία
Παππά Λαμπρινή
Πουκαμισά Ρένα
Τσιακμάκη Χρύσα
Τσιρογιάννη Τόνια
Απολογιστικό Δελτίο Τύπου
Στατιστικά Athens #JobFestival 2019