Αναζητώ εργασία. Σε τι θα με βοηθήσει το Thessaloniki #JobFestival 2018 και τι πρέπει να κάνω για να το επισκεφτώ;

Στο Thessaloniki #JobFestival μπορείς να βρεις ευκαιρίες εργασίας και δικτύωσης, να επικαιροποιήσεις τις γνώσεις σου μέσα από πολλά και ενδιαφέροντα workshop και να ενισχύσεις την επαγγελματική σου ταυτότητα συμμετέχοντας στις παράλληλες δράσεις του φεστιβάλ. Πιο συγκεκριμένα:

 • Άμεση επαφή με κορυφαίες εταιρίες από διάφορους κλάδους με σκοπό τη δικτύωση και την κατάθεση βιογραφικών.
 • Συνεντεύξεις εργασίας με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό: δίνεται προτεραιότητα σε όσους έχουν στείλει το βιογραφικό τους μέχρι τις 28 Ιανουαρίου, ωστόσο όπου υπάρχει διαθέσιμος χρόνος μπορείς να συναντηθείς με τους εκπροσώπους των εταιριών σε μια εργασιακή συνέντευξη.
 • Εξειδικευμένα workshop με σκοπό την ενημέρωση και τον συντονισμό σου με τη σύγχρονη αγορά εργασίας: Δες το πρόγραμμα και κάνε προεγγραφή εδώ.
 • Coach for you: Συζήτησε τετ α τετ με επαγγελματίες coaches τoυ International Coach Federation, οι οποίοι θα σου προσφέρουν μία εμπειρία ενδυνάμωσης για μια επιτυχημένη εργασιακή πορεία ή αλλαγή αυτής. Κάνε προεγγραφή εδώ.
 • Self-intro Pro: Ανακάλυψε πώς μπορείς να παρουσιάσεις αποτελεσματικά τον εαυτό σου σε φυσικό χώρο ή προετοιμάσου για το 20" Video Pitch, μέσα από ομαδικά sessions.
  - Παρουσιάζομαι με Ήχο και Εικόνα:
  Φωνή και Σώμα. Ερμίνα Γάκη, Συμβουλευτική Ψυχολόγος Μ.Α. Health and Wellness Coach Voice Mindfulness. Κάνε προεγγραφή εδώ.
  - Παρουσιάζω την Επαγγελματική μου Ταυτότητα: Μαρία Γεωργαλά, MSc Επικοινωνιολόγος, Mentor Επιχειρηματικότητας, Global Career Development Facilitator. Κάνε προεγγραφή εδώ.
 • 20” Video Pitch: Συνόδευσε το βιογραφικό σου με μια βίντεο παρουσίαση του εαυτού σου και κέρδισε τις πρώτες εντυπώσεις απέναντι στους μελλοντικούς σου εργοδότες με τη βοήθεια της Intrideo. Κάνε προεγγραφή εδώ.
 • Check Your CV: Βελτιστοποίησε βασικά σημεία του βιογραφικού σου με την καθοδήγηση εξειδικευμένων συμβούλων της Lead Compass.
 • Dress Code: Ενημερώσου για το dress code της συνέντευξης εργασίας και της εργασιακής καθημερινότητας από κορυφαίες εταιρίες ένδυσης, όπως η Oxford Company, η Sarah Lawrence και η Fransa.
 • Photo Pro: Βγάλε επαγγελματικές φωτογραφίες για το βιογραφικό και το LinkedIn προφίλ σου με την υποστήριξη της ομάδας του Ι.Ε.Κ. Δέλτα.
 • Game You Up: Ανακάλυψε τις επαγγελματικές σου δεξιότητες παίζοντας για τη λύση ατομικών και ομαδικών γρίφων, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά από το Great Escape.

Για την είσοδό σου στο φεστιβάλ το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις μαζί σου εκτυπωμένο το barcode που σου αποστέλλεται αυτόματα με τη δήλωση συμμετοχής στις συνεντεύξεις με τις εταιρίες ή στα workshop.

Πάτα εδώ για λάβεις χρήσιμες συμβουλές για τη βέλτιστη εμπειρία σου στο φεστιβάλ.