fbpx

santomarislogonew

Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa

Το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa αποτελεί ένα νεόδμητο ξενοδοχείο εμπνευσμένο από τα χρώματα, τα αρώματα και την αρχιτεκτονική της Σαντορίνης, στο οποίο η αυθεντική φιλοξενία συναντά την πολυτέλεια.

Η ιδιαίτερα προνομιακή του τοποθεσία στη γραφική Οία, χαρίζει στον επισκέπτη στιγμές ιδιωτικότητας, ηρεμίας και άνεσης, απολαμβάνοντας, όπως σε λιγοστές τοποθεσίες στο νησί, τη μαγευτική θέα προς το φημισμένο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Στο Santo Maris Oia, σκοπός μας είναι ο επισκέπτης να ζει μία μοναδική εμπειρία διακοπών. Από την στιγμή που θα μπει στην πολυτελή σουίτα ή στη βίλα του, ο επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει στο jacuzzi ή στην πισίνα της ιδιωτικής του βεράντας με θέα το μπλε του Αιγαίου. Έπειτα, να δοκιμάσει γεύσεις της ελληνικής κουζίνας στο εστιατόριο ALIOS ILIOS και δροσερά ποτά στο Akratos Poolside Bar ή στο Romantic Bar και τέλος να αναζωογονηθεί στο πολυβραβευμένο Anassa Spa.

Αυτό για το οποίο, όμως, ξεχωρίζει το Santo Maris Oia, ώστε να πρωταγωνιστεί στις προτιμήσεις των επισκεπτών της Σαντορίνης είναι oι άνθρωποί του. Το ζεστό χαμόγελο και η αυθεντική πηγαία φιλοξενία, συνδυάζονται αρμονικά με τον επαγγελματισμό και την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

Το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa διαθέτει 65 σουίτες και βίλλες και άνοιξε τις πόρτες του μόλις το 2016 ως το νέο «στολίδι» του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά, ο οποίος διατηρεί μακρόχρονη παράδοση στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού από το 1975.

 
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

  • Service
  • Front Office
  • Guest Service
  • Housekeeping
  • Reservation
  • Marketing

 ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΕΔΩ


 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.