fbpx

randstadlogonew

Randstad

Η Randstad αποτελεί το #1 πάροχο υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συνδυάζοντας το πάθος μας για τους ανθρώπους με τη δύναμη των σύγχρονων τεχνολογιών, υποστηρίζουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις ώστε να ανακαλύψουν τη δυναμική τους. Με δραστηριοποίηση στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες γνωρίζουμε ότι η ανθρώπινη πλευρά της κάθε επιχείρησης είναι αυτή που κάνει τη διαφορά.  Συνδυάζουμε την τελευταία τεχνολογία με την ανθρώπινη επαφή για να δημιουργήσουμε μια εμπειρία πιο ανθρώπινη.

Παρέχουμε στους υποψηφίους και τους πελάτες μας μια εμπειρία αποτελούμενη από την τεχνολογία και την ανθρώπινη επαφή, η οποία μας επιτρέπει να συγκεντρώνουμε στοχευμένες απαντήσεις. Για να μαθαίνουμε ένα βιογραφικό στην ουσία του και μια εταιρική ανάγκη στο βάθος της. Για να βοηθάμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να προχωράνε μπροστά.

Με δύο γραφεία, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, η Randstad μπορεί να σε βοηθήσει με το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα στους ακόλουθους κλάδους εργασίας: Πληροφορική/Τεχνολογία, Χρηματοοικονομικά & Λογιστική, Πωλήσεις, Μάρκετινγκ & Λιανικό Εμπόριο, Μηχανικοί, Βιομηχανία & Logistics, Ανθρώπινο Δυναμικό, Εξυπηρέτηση Πελατών, Ναυτιλία, Νομικές Υπηρεσίες, Τουρισμός, Τραπεζικός και Ασφαλιστικός Κλάδος, Υποστηρικτικοί Υπάλληλοι, Φαρμακευτικός Κλάδος.

Μπορείς να δεις όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, που χειρίζεται η Randstad Hellas για εταιρείες πελάτες της, κάνοντας κλικ εδώ.

Λόγω του Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), όλοι οι υποψήφιοι που αναζητούν μια νέα θέση εργασίας, θα πρέπει να κάνουν μια online αίτηση μέσω της ιστοσελίδας μας www.randstad.gr.

Ανυπομονούμε να σε συναντήσουμε στο Thessaloniki #JobFestival 2019 REBORN.

 
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

  • Javascript Engineer
  • Full Stack Developer

 ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΕΔΩ


 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.