Δελτίο Τύπου: #JobDay Ποιότητα Ζωής Νέας Σμύρνης

JobDayLogo

JobDayLogo

#JobDay Ποιότητα Ζωής Νέας Σμύρνης
4 Φεβρουαρίου 2017, Γαλαξίας, Δημοτικός Πολιτιστικός Πολυχώρος Νέας Σμύρνης 

Το #Jobday Ποιότητα Ζωής Νέας Σμύρνης αποτελεί μια πρωτοβουλία του Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον» και διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Ποιότητα Ζωής»

Μια εκδήλωση που αναδεικνύει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 16:00, στον Γαλαξία – Δημοτικό Πολιτιστικό Πολυχώρο Νέας Σμύρνης, Βενιζέλου Ελευθερίου & 2ας Μαΐου, πλατεία Νέας Σμύρνης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Πρόκειται για μια ημέρα επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε, που περιλαμβάνει workshop αναζήτησης εργασίας και προσωπικό coaching για ανέργους αλλά και εργαζομένους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αναζήτηση εργασίας.

Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν workshop σχετικά με τη σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, τα social media στην αναζήτηση εργασίας, την αποτελεσματική συνέντευξη επιλογής προσωπικού, τη SWOT Analysis – Αποκωδικοποιώντας την προσωπικότητα του ανθρώπου, το Elevator Pitch - Παρουσίαση του εαυτού μου σε 1’.

Επιπλέον, το προσωπικό coaching θα είναι εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των συμμετεχόντων. Ο coach θα συμβάλει ενεργά και θα βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο να βελτιωθεί, να αναπτυχθεί, να μάθει πώς να πετυχαίνει τους στόχους του και να διαχειρίζεται τις προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το http://jobfestival.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 242, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δελτίο Τύπου: #JobDay Παπάγου-Χολαργού 2016 - 22 Οκτωβρίου, Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού

JobDayLogo

JobDayLogo

#JobDay Παπάγου-Χολαργού
22 Οκτωβρίου, Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού

Το #JobDay Παπάγου-Χολαργού αποτελεί μια πρωτοβουλία του Skywalker.gr, στο πλαίσιο των δράσεων του «Επί το Έργον», και διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Μια εκδήλωση που αναδεικνύει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία και στην επιχειρηματικότητα. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου από τις 11.00 έως τις 19.00, στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Περικλέους 55, Χολαργός. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Πρόκειται για μια ημέρα, επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε, που περιλαμβάνει επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό, workshop, ομιλίες σχετικά με την επιχειρηματικότητα και παρουσίαση για τα σύγχρονα recruiting trends.

Με τη διενέργεια συνεντεύξεων από τις παρευρισκόμενες επιχειρήσεις, τα workshop, τις ομιλίες, στοχεύουμε στη συνεργασία έμπειρων στελεχών με ταλαντούχους υποψηφίους, στην επικοινωνία και τη δικτύωση όλων των συμμετεχόντων, στην κατανόηση της κοινωνικής και επιχειρηματικής πολυπλοκότητας, στην απόκτηση νέων επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Αναλυτικότερα, το #JobDay Παπάγου-Χολαργού περιλαμβάνει τις Εταιρικές Συμμετοχές με stand στον «εκθεσιακό χώρο» του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού, όπου εκπρόσωποι εταιριών, συμβούλων επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να διεξάγουν συνεντεύξεις, να συναντήσουν το κοινό τους,  να ανταλλάξουν απόψεις, να αφουγκραστούν ανάγκες, να παρουσιάσουν τη φιλοσοφία και το όραμα της εταιρίας τους.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν Workshop Αναζήτησης Εργασίας στο «Αμφιθέατρο Μελίνα Μερκούρη» σχετικά με την ανάπτυξη εργαλείων και επαγγελματικών δεξιοτήτων, όπως τεχνικές αναζήτησης εργασίας, ήπιες δεξιότητες στον εργασιακό χώρο, elevator pitch - Παρουσίαση του εαυτού μου σε 1’ και η αξία του Coaching στη λήψη αποφάσεων.

Το Συνεδριακό Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας θα διεξαχθεί στην «Αίθουσα Μίκης Θεοδωράκης» όπου καταξιωμένοι επιχειρηματίες και ομιλητές θα μιλήσουν για το επιχειρηματικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα και για την επιχειρηματικότητα ως προοπτική.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση: Recruiting trends – Σύγχρονες τάσεις στελέχωσης Ανθρώπινου Δυναμικού στην «Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου» όπου θα εστιάσει στις σύγχρονες πρακτικές και στους αποτελεσματικούς τρόπους προσέλκυσης και επιλογής ταλαντούχου Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και στις σχετικές προκλήσεις στον τομέα του HRM, με την υποστήριξη του HR Community.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το http://jobfestival.gr/

Διοργανωτές:

Δήμος Παπάγου- Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, με έδρα το Χολαργό, δημιουργήθηκε με τη διοικητική μεταρρύθμιση του προγράμματος Καλλικράτη, μετά τη ψήφιση του ν.3852/ΦΕΚ 87Α/2010 και προέρχεται από την ένωση δύο πρώην Δήμων, του Δήμου Παπάγου και του Δήμου Χολαργού, που απαρτίζουν και τις δύο αντίστοιχες Δημοτικές Κοινότητες. Οι δύο πρώην Δήμοι έχουν διαφοροποιήσεις και ιδιαιτερότητες που καθορίζουν τη φυσιογνωμία τους, αλλά συνάμα και πολλά στοιχεία που τους ενώνουν. Και οι δύο είναι, απ’ αρχής της δημιουργίας τους, αποτέλεσμα οικοδομικών συνεταιρισμών με συγκεκριμένο πολεοδομικό σχεδιασμό που στόχευε στη δημιουργία κηπουπόλεων, με οικόπεδα σαφώς μεγαλύτερα από τα συνήθη αστικά οικόπεδα και πληθώρα δημοσίων χώρων και χώρων πρασίνου.

Έχουν κοινά πλεονεκτήματα τη γειτνίαση με τον Υμηττό και την μικρή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας. Και οι δύο περιοχές χαρακτηρίζονται από την ύπαρξη ενός ιδιαίτερα καλού κλίματος και από το χάρισμα της θέας, της ομορφιάς και της υγιεινής, λόγω της ευεργετικής επίδρασης του ορεινού όγκου του Υμηττού και άλλων κοινών μορφολογικών χαρακτηριστικών. Παράλληλα βρίσκονται σε μικρή σχετικά απόσταση από την πρωτεύουσα, με πυκνή κυκλοφοριακή σύνδεση – από τις πρώτες που αναπτύχθηκαν στην ιστορία του λεκανοπεδίου. Και, το κυριότερο, έχουν συνυπάρξει και στο παρελθόν στον ίδιο Δήμο, αφού στην αρχή της δημιουργίας του Παπάγου, το προάστιο υπαγόταν διοικητικά στο Δήμο Χολαργού, από το 1950 έως και το 1965, οπότε και αναγνωρίστηκε σαν ανεξάρτητη κοινότητα.

Skywalker.gr

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, από το 1999. Σήμερα, παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στο χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Οι εταιρίες που το εμπιστεύονται για τη δημοσίευση των αγγελιών τους ξεπερνούν τις 6.000 και οι επισκέπτες καθημερινά αγγίζουν τις 40.000.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 208, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δελτίο Τύπου: Athens #JobFestival 2016, 24 -25 Σεπτεμβρίου, Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής

JobFestival2016 logo

JobFestival2016 logo

Athens #JobFestival 2016 
24 -25 Σεπτεμβρίου, Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής

 

Το Skywalker.gr, το πρώτο jobsite στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των δράσεων του «Επί το Έργον», διοργανώνει για άλλη μία χρονιά το Athens #JobFestival 2016, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, Λ. Ανδρέα Συγγρού 103-105, Αθήνα, το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 18.00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι η φυσική συνάντηση των εν δυνάμει εργοδοτών και εργαζομένων, σε περιβάλλον υποστηρικτικό, ενημερωτικό και επίκαιρο.

Μέσα από την παρουσία  των επιχειρήσεων, τη διενέργεια συνεντεύξεων, workshop, πάνελ, διαγωνισμών και δρώμενων, στοχεύουμε στην παρακίνηση και τη συμμετοχή των επισκεπτών για την προσωπική τους ανάπτυξη και εξέλιξη, μέσω της επικοινωνίας και της δικτύωσης όλων των συμμετεχόντων, τη συνεργασία έμπειρων στελεχών με ταλαντούχους υποψηφίους, την κατανόηση της κοινωνικής και επιχειρηματικής πολυπλοκότητας και των νέων ευέλικτων μορφών εργασίας, την απόκτηση και επικαιροποίηση δεξιοτήτων για την ανάπτυξη αποτελεσματικών ομάδων.

Αναλυτικότερα, η θεματολογία του Athens #JobFestival 2016 περιλαμβάνει workshop σχετικά με την ανάπτυξη εργαλείων και επαγγελματικών δεξιοτήτων, όπως αποτελεσματικό βιογραφικό σημείωμα, συνέντευξη επιλογής προσωπικού και  τεχνικές αναζήτησης εργασίας.

Το συνεδριακό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής πάνελ και θεματικές ενότητες: «Οι νέες τάσεις και εξελίξεις στον κλάδο του τουρισμού – Ευκαιρίες απασχόλησης και επιχειρηματικότητας», «Αξιοποιώντας τους αγροτικούς πόρους», «Θέσεις εργασίας στο Κοινωνικό Επιχειρείν», «Εργασιακές αντιλήψεις στην Ελλάδα», «Ελληνική εργασιακή νοοτροπία - Ένταξη στον εργασιακό χώρο», Κριτήρια για την επιλογή εργασίας», «Εταιρίες vs Υποψήφιοι: Ποιoς έχει δίκιο τελικά;», «Η έλλειψη βιογραφικών σε εξειδικευμένους κλάδους», «Κάνω το όνειρό μου επάγγελμα - Case Study».

Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους εταιριών, θα περάσουν από συνεντεύξεις, θα πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς με σημαντικά δώρα, θα συμμετέχουν σε δρώμενα, όπως το Διαδραστικό παιχνίδι «Ανάπτυξης ήπιων δεξιοτήτων στο εργασιακό περιβάλλον» από τον Στέλιο Καλαθά, Ηθοποιό, Σκηνοθέτη και Εμψυχωτή με έμφαση στη  διαχείριση και στην αποτελεσματική επικοινωνία των συναισθημάτων και θα παρακολουθήσουν την ομιλία με θέμα «Αναδεικνύοντας τον καλύτερό μας εαυτό» από τον Κωνσταντίνο Καρυπίδη, Αναγνωρισμένο Ομιλητή και Σύμβουλο Επιχειρήσεων.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το http://jobfestival.gr/

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, από το 1999. Σήμερα, παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στο χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Οι εταιρίες που το εμπιστεύονται για τη δημοσίευση των αγγελιών τους ξεπερνούν τις 6.000 και οι επισκέπτες καθημερινά αγγίζουν τις 40.000.

Η διοργάνωση του Athens #JobFestival 2016 πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Χρυσός Χορηγός: INTERLEI – INTERNATIONAL LEARNING INSTITUTE

Υποστηρικτές: PAPASTRATOS, AN AFFILIATE OF PHILIP MORRIS INTERNATIONAL, GRECOTEL HOTELS & RESORTS TOY ΟΜΙΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ

Με την Υποστήριξη: ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ EUROPE DIRECT CITY OF ATHENS

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ, ΑΜΑΡΥΣΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, INSIDER.GR, MAGDA’S NEWS.GR, EMEA.GR, GET BUSY.GR, NEOPOLIS.GR , EDUADVISOR.GR, GOSEMINARS.GR, INFOSPOUDES.GR , MYSTUDENTPASS.GR,  GAMESPACE, ΜΗΛΕΪΚΑ ΝΕΑ

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:
Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 208, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

DeltTypou 1280x720

DeltTypou 1280x720

Απολογισμός Athens #JobFestival 2015, Skywalker.gr

   
athensjobfestival

athensjobfestival

Απολογισμός
Athens #JobFestival 2015 Skywalker.gr

 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο φεστιβάλ για την εργασία, Athens #JobFestival 2015 από το skywalker.gr, στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Μια γιορτή που στόχο είχε να αναδείξει τη συνέργεια – δικτύωση στην εργασία, στην επιχειρηματικότητα, στην εκπαίδευση και στον εθελοντισμό. Σε αυτό το διήμερο δημιουργήσαμε μια εμπειρία για όλους όσους παρευρέθηκαν, με ομιλίες και πάνελ, με workshop και σεμινάρια επιχειρηματικότητας, με καλλιτεχνικά δρώμενα και διαγωνισμούς, με παρουσία επιχειρήσεων και συνεντεύξεις, με διάλογο και προβληματισμό.

Πιο συγκεκριμένα, στην αίθουσα “BlackBox” του Ιδρύματος, όπου διεξήχθηκαν τα workshop, δήλωσαν συμμετοχή 1225 άτομα. Ενδεικτικά μερικές από τις θεματολογίες των workshop ήταν: «Σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος», «NLP, Νευρο-γλωσικός Προγραμματισμός», «Τα βασικά εργαλεία για μια επιτυχημένη συνέντευξη», « Η Φωνή ως εργαλείο Συναισθηματικής Νοημοσύνης & Κοινωνικής Δεξιότητας στον εργασιακό χώρο», «Personal Branding» , ενώ στην αίθουσα του σεμιναρίου « Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας», 203 συμμετέχοντες πήραν πληροφορίες για τις βασικές συνιστώσες του «επιχειρείν» και μοιράστηκαν με τους εισηγητές και τους φιλοξενούμενους νέους επιχειρηματίες, τις εμπειρίες τους και τους προβληματισμούς τους για το νέο τους ξεκίνημά τους στο χώρο της επιχειρηματικότητας.

Παράλληλα, στη αίθουσα “Κινηματογράφος” του Ιδρύματος, διεξάγονταν πάνελ με πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις όπως: «Τεχνολογία και Απασχόληση - Οι σύγχρονες τάσεις",«Η Συνέργεια στην Δια Βίου Μάθηση», «Τα εργασιακά δικαιώματα στην Ελλάδα», «Το Bullying στον εργασιακό χώρο» και πολλά άλλα με κορυφαίο keynote Speaker τον Pierre Antebi, Managing Director του διεθνούς Δικτύου εταιρειών e-recruiting, ΤΗΕ ΝΕΤWORK με βιντεοσκοπημένη ομιλία του στο πάνελ «Μετανάστευση - Κινητικότητα - Ενσωμάτωση». Τις ομιλίες και τα πάνελ παρακολούθησαν μέσα στο διήμερο 320 συμμετέχοντες ενώ μέσω live streaming, παρακολούθησαν 781 άτομα επιπλέον.

Περίπου 3.000 επισκέπτες περιηγήθηκαν στους χώρους του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (3 επίπεδα), επισκέφτηκαν τα stand των 88 εταιρειών, και έδωσαν το βιογραφικό τους ή συμμετείχαν σε συνεντεύξεις εργασίας με εκπροσώπους των εταιρειών.

Φυσικά, από το festival δεν έλλειπαν οι διαγωνισμοί. Πέντε (5) νικητές από τον διαγωνισμό φωτογραφίας ‘’Enter The Synergy’’ κέρδισαν καταπληκτικά δώρα από τις εταιρείες: Athens Coaching Institute, Forthnet, eDigima, Linguaphone και Future Business School. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν κι άλλες κληρώσεις δώρων οι οποίες χάρισαν στους τυχερούς μοναδικά δώρα. Το Hellenic American College έδωσε πέντε ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής για τους συμμετέχοντες των workshop, η εταιρεία Vodafone έδωσε μοναδικό δώρο κινητό τηλέφωνο σε έναν από τους συμμετέχοντες του workshop ‘’Τεχνολογίες Αιχμής’’ και η εταιρεία Owiwi κλήρωσε 20 free licenses tools για τους συμμετέχοντες στα «Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας” και στο workshop “Gamification”.

Στο πλαίσιο του Athens #JobFestival 2015 υλοποιήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους, εταιρείες και συμμετέχοντες η κοινωνική δράση «Στείλε κι εσύ ένα καπάκι, κάνε δώρο καροτσάκι» με τη συλλογή και ανακύκλωση πλαστικών καπακιών με σκοπό τη στήριξη του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Νομού Πέλλας. Μέσα από το festival συγκεντρώσαμε 14.500 καπάκια, ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που το καταφέραμε όλοι μαζί. Εταιρίες, υποψήφιοι και εισηγητές συνέργησαν για να βοηθήσουν άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η διημερίδα έκλεισε με χιουμοριστική διάθεση και γέλιο με την παράσταση του stand up comedian Γιώργου Χατζηπαύλου.

Ακούγοντας τα σχόλια των παρευρισκομένων εισηγητών, συμμετεχόντων και εταιρειών, αισθανόμαστε ότι το μήνυμά μας βρήκε ανταπόκριση και παίρνουμε ενθάρρυνση για τη συνέχεια.


Είπαν για εμάς:

“Στο Athens Job Festival είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή & να συζητήσουμε με ένα μεγάλο & ποιοτικό πλήθος υποψηφίων  και μόλις δύο εβδομάδες αργότερα να στελεχώσουμε την δυναμικά αναπτυσσόμενη ομάδα της Retail@Link με νέους, δημιουργικούς και καταρτισμένους ανθρώπους, στις θέσεις που αναζητούσαμε.
Το συνέδριο, μας έδωσε τη δυνατότητα να καλύψουμε γρήγορα τις ανάγκες μας, ενώ παράλληλα προσέφερε σε κάθε υποψήφιο που παρευρέθηκε, την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με την αγορά, να ενημερωθεί για τις τρέχουσες ευκαιρίες καριέρας και να διεκδικήσει τη σταδιοδρομία του στις πιο δυναμικές & καινοτόμες επιχειρήσεις.”

Ειρήνη Αβρατόγλου - Marketing Executive στη Retail@Link Α.Ε.

 

“Αγαπητή ομάδα του Skywalker, σας προτρέπουμε να συνεχίσετε με την ίδια αγάπη για την δουλειά σας όπως άλλωστε ήδη κάνετε, ώστε να απολαμβάνουμε όλοι εμείς οι συνεργάτες σας τα οφέλη των υπηρεσιών που μας προσφέρετε, με απόλυτο επαγγελματισμό και σεβασμό. Ευχαριστούμε από καρδιάς”

Κωνσταντίνος Α. Καλέντης - Zephirus Business Consultans

  
“Ως προς την εμπειρία που είχα στο AthensJobFestival 2015, όπως σας είπα και στην συνάντησή μας, ήταν από τις καλύτερες και πληρέστερες συναντήσεις όχι μόνο στο είδος της. Διότι, πέραν του περιεχομένου το οποίο ήταν άρτιο, την διαφορά κάνουν οι άνθρωποι και οι άνθρωποί σας, οι επιλογές σας ως προς τους εισηγητές, οι συνεργασίες σας, ο κόσμος που εργάζεται για σας, εσείς οι ίδιοι, είστε πράγματι ξεχωριστοί. Επαγγελματίες και Άνθρωποι.
Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα ότι έχω να κάνω με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενό τους και εργάζονται συνεχώς για να βελτιώνουν τις παρεχόμενες γνώσεις προς όσους τις αναζητούν και όσους τις έχουν ανάγκη. Αισθάνθηκα όμως ότι έχω να κάνω και με καλούς ανθρώπους, με όποιο νόημα δίνω εγώ στην λέξη, δηλαδή ανθρώπους που σέβονται τον εαυτό τους και τον συνάνθρωπο και οραματίζονται μια καλύτερη κοινωνία, την οποία όμως μοχθούν να κάνουν πραγματικότητα. Αισθάνθηκα, και με τις γνωριμίες που είχα στο Festival το επιβεβαίωσα, ότι στο πλαίσιο των δράσεών σας θα γνωρίσω ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να είναι πολύτιμοι συνεργάτες για την πόλη και τον Δήμο μας.... Αισθάνθηκα εν τέλει ευλογημένη. Γιατί κάθε τέτοια συνάντηση στην ζωή μου και στην δουλειά μου δεν είναι τύχη, αλλά ευλογία, ένα δώρο για να πηγαίνουμε μπροστά.
Θέλω να σας συγχαρώ για την διοργάνωση, εσάς που γνώρισα και όσους δεν έτυχε ακόμη. Θέλω να συγχαρώ τον εμπνευστή σας που είναι φανερό ότι έχει το ταλέντο να σας γεμίζει ικανοποίηση και ενθουσιασμό για την δουλειά σας”

Ελένη Λιντζαροπούλου - Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων δήμου Κορυδαλλού

 
“Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους διοργανωτές για τη ευκαιρία που μας έδωσαν ως Εταιρία, να συμμετάσχουμε στο Athens #JobFestival 2015.
Οι παρουσιάσεις των ομιλητών ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, υψηλού επιπέδου και αντάξιες των προσδοκιών των συμμετεχόντων, αναδεικνύοντας την σημαντικότητα του περιεχομένου σε ένα θέμα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο.
Εύχομαι και ελπίζω τέτοιες πρωτοβουλίες να έχουν συνέχεια και να προσελκύσουν ακόμα περισσότερους εκπροσώπους της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας δίνοντας τους την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με εν δυνάμει στελέχη και καταρτισμένους υποψηφίους”

Maria Tranou - Corporate Marketing & Communications - AlfaVAD SA

  
“Oι προδιαγραφές ήταν εξωτερικού και με το κοινό που μίλησα στη συνέχεια μου έλεγαν όλοι τα καλύτερα τόσο για την οργάνωση όλων όσο και για την προσέλευση ενός πολύ στερευμένου προφίλ ανθρώπων με αναζητήσεις, κοινούς προβληματισμούς και διάθεση για συνεργασίες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει ένα ουσιαστικό networking και άνθρωποι οι οποίο είχαν προγραμματίσει να έρθουν μόνο το Σάββατο τελικά να έρθουν και την επόμενη μέρα”

Αποστόλης Φωτιτζίδης - Εισηγητής, Εταιρεία Tolee Media Ltd

 
“Dear All, Thank you so much for the opportunity to participate in the Athens Job Festival 2015. It was a really nice experience and enjoyed running the workshops. I had a lot of questions during the session and I have also booked four meetings with clients on a 1:1 basis and its only Monday 09:00 am”

Maria Kalogera - Career Coach and Admissions Consultant

 
“Εν πρώτοις θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα σας για την άρτια διοργάνωση και την υποστήριξη που μας παρείχατε στο πλαίσιο του AthensJobFestival. Οι συνεργάτες μας, μας μετέφεραν με τα καλύτερα λόγια την άψογη διεξαγωγή της έκθεσης.”

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

  

INFOGRAPHIC

apotimisiInfog

apotimisiInfog

  

ΧΟΡΗΓΟΙ

 
Χρυσοί Χορηγοί

panepistimioAigaiouLogo
starbuck140s
140x80 vod2
140x80 sani

 

Ασημένιοι Χορηγοί

oikonomikoPanepistimioAthinon
INTRASOFT
softcom
ethniki asfalistiki
grantthorntonlogo
OrangeGrovelogo
140x80 visa

      

Υποστηρικτές

MourgelasNew
MourgelasNew
TMHPrimaryLogo2014RGB
nlp
EY
mediatel
CMTlogo
KEKOPA
survey LOGO
epsilonnetlogo
140x80 qualco
ActionLine
orchestra
manPower
LogoNYC
dialogos

  

Χορηγοί Διαγωνισμού Φωτογραφίας

athenscoachinginstitutelogo
e DigiMa
forthnet
future busiiness school
haeclogo
linguaphonelogo

    

Υπό την Αιγίδα

dhmos moshatou tavrou
GRECA logo
LOGO SVAP1 Page 6
LOGO SVAP1 Page 6
sekeelogo
UnescoAmaroussiou
KEANlogo

   

   

Χορηγοί Επικοινωνίας

athinoramaGR logo
sbclogo
SHEDIA
mystudentpasslogo
Neopolislogo
applymycv logo
mileikanealogo
walkerlogo
140x80 Athens DJ
neolaialogo
universitypresslogo
economiapublogo
infospoudes
city portal 140x80
shirtakilogo
supportbusinesslogo2
JFAredlogo
epixeirologo2
eduadvisorlogo
gamespacelogo
piraeuspresslogo
careerInProgres
educationlogo
skywalkerfreepresslogo
jooblelogo
dikaiologitikagrlogo
employlogo
seminariagrlogo2
ellinikiGeorgia
NBekpaideutikh
rejoinlogo
skywalkerlogo

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.